Anundsjöloppet

Tre segrar blev det för Nätra i Anundsjöloppet. Elis Strömbäck segrade med klar marginal i H 12. Jackline vann D 16 på en snabbare tid än damjuniorerna och Alex segrade i H 17-18 efter ett mycket starkt lopp.
/ Robert

Fina tävlingresultat !

Många Nätraåkare tävlade i helgen. Kommunskida  i Skorped under Lördagen. Bästa placeringarna var där Elis 1:a, Emma 3.a och Emilia Boström 4:a.

I Härnösand kördes Mitt-ski på Söndagen. Tre segrare blev det från Nätra. Jackline, Patricia och Elis. En mycket stark insats gjorde också Olle som hade den snabbaste sträcktiden av alla åkare på jaktstartens 2,25 km. Han slutade 3:a slagen med knapp marginal.

Alex gjorde ett mycket starkt lopp i Östersund. Fjällbryntloppet 16 km klassiskt. Flera åkare från den Jämtländska junioreliten var på plats och Alex slutade på 13:e plats slagen med endast 2 minuter av segraren.

/ Robert

Elis vann i Sollefteå !

Elis Strömbäck imponerade under Söndagens tävlingar i Norrskog cup.
Trots hård konkurrens lyckades han vinna.
Fina resultat av övriga Nätraåkare också med Jackline på 2:a plats och Patricia 4:a