Nya träningstider

Tisdag     18.30

Torsdag   18.30

Patricia visade fin form !

Helgens tävlingar är avslutade och tävlingarna genomfördes trots bitande kyla under Lördagen och rejält med blötsnö natten till Söndag. Av hemmaåkarna så lyckades Patricia Lockner i D 13-14 bäst med en knapp spurtseger mot Ebba Andersson på Lördag och knapp spurtförlust mot Märta Torshage i Söndagens klassiska lopp. En 2:a plats också för Edvin Lindström i H 9-10

Flera åkare lyckades vinna både Lördag och Söndag. Jenny Sohlin Remsle Skidklubb, Mattias Sundin Kramfors-Alliansen, Mathias Modin Remsle Skidklubb,  Maja Pettersson Vårby IK, Joakim Johansson Kramfors-Alliansen och Ida Norman Kramfors-Alliansen.    Imponerade stort gjorde också Täfteås Björn Sandström när han vann Lördagens skatefinal i H 15-16.

STARTLISTOR

OBS !    Några dubbelanmälningar gjordes för Lördagen, om dessa var tänkta för Söndag kan ni ringa Robert Engström tel 070-2487846 så sätter vi in dessa åkare på Söndagen också.