Olle vann KM!

Efter ett urstarkt lopp lyckades Olle Strömbäck vinna årets KM-handikapplopp. På förhand tyckte jag själv att Olle hade ett tufft handikapp men han lyckades ändå vinna efter en spurtstrid mot tränaren. 3:a kom Jackline och 4:a Alex. Jonte ledde länge men blev upphunnen 300 meter från mål och blev 5:a.


Klubbtävling

Nu på söndag 29/3 kl. 11.00 är det dags fär Nätra SK:s klubbmästerskap.
De yngre deltagarna åker för sig med medaljer till alla, medan de äldre kör ett hanikapp/jaktstartsrace där först över mållinjen får en inteckning i det magnifika vandringspriset.
Efter skidåkningen grillar vi korv och umgås.

/Åke

Träning Tisdag

Pistmaskinen är fixad och Åke preparerar underlaget imorgon. Vi tränar skate 18.30
/ Robert

FOLKSAM CUP

Alexander och Jackline deltog under helgen i Folksam cup på Skyttis. Jackline var snabbast av alla i 2,5 km skate i prologen. I det efterföljande jaktstartloppet över 5 km klassist blev hon omåkt av 3 konkurrenter och slutade 4:a. Mycket starka lopp!!!
Alexander var på 14:e plats efter 2,5 km skate men tappade till plats 20 efter 5 km klassisk jaktstart. Han kände sig orkeslös för dagen och gjorde ingen toppinsats enligt honom själv.
I Söndagens stafetter deltog Alex och Jackline i samma stafettlag för Ångermanland. Bägge gjorde riktiga topplopp och laget slutade på åttonde plats.
Vi vill också gratulera hederskillen Simon Lagesson från Hägglunds för hans guld i H 15.


Jackline i prologen.


Guld till Simon!


Alexander efter jakten.

Träning

Träning 18.30 idag tisdag, klassiskt

RSS 2.0